Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over bijvoorbeeld het reserveren, het eten of een algemene vraag? Dan kunt u ze hieronder vinden.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ik heb een andere vraag
tafel

Reserveren

Moet ik reserveren of kan ik ook zo binnenlopen?

Reserveren is wenselijk en aan te raden, maar niet verplicht. Houdt er wel rekening mee dat het kan dat wij die dag volgeboekt zijn en geen plek meer voor je hebben. Uw reservering voor Steakhouse Amadeus ontvangen wij graag online.

Direct reserveren

Als je toch liever telefonisch je reservering door wilt geven, dan kan dit iedere dag tussen 14:00 uur en 17:00 uur via (0315) 34 68 00.

Hoe kan ik reserveren bij jullie?

Op onze website kan je online reserveren.

Direct reserveren

Als je toch liever telefonisch je reservering door wilt geven, dan kan dit iedere dag tussen 14:00 uur en 17:00 uur via (0315) 34 68 00.

Ik heb een tafel voorkeur, kan dit?

Wij doen ons uiterste best om tafelvoorkeuren te honoreren. Echter kunnen wij geen tafelvoorkeuren garanderen. Vermeld je voorkeur bij je reservering zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Nogmaals, beloven kunnen we niet, maar we doen zeker ons best!

Hoe moet ik mijn reservering annuleren of wijzigen?

Annuleren of een wijzigingen doorvoeren kan je heel eenvoudig via je bevestigingsmail doen. Als je dit toch liever telefonisch door wilt geven, dan kan dit iedere dag tussen 14:00 uur en 17:00 uur via (0315) 34 68 00

Ik heb al gereserveerd maar een persoon is verhindert om te komen, of er komt een extra persoon mee. Moet ik dit doorgeven?

Graag. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat jullie tafel correct klaarstaat als je arriveert. Zeker als er een extra persoon meekomt. Het is namelijk niet vanzelf sprekend dat je tafel ruim genoeg is voor een extra persoon.

Dit kan je heel eenvoudig aanpassen via je bevestigingsmail. Als je dit toch liever telefonisch door wilt geven, dan kan dit iedere dag tussen 14:00 uur en 17:00 uur via (0315) 34 68 00

Kan ik een tafel op het terras reserveren?

Dat is mogelijk. Dit kan je aangeven tijdens het plaatsen van je online reservering. Als je dit toch liever telefonisch door wilt geven, dan kan dit iedere dag tussen 14:00 uur en 17:00 uur via (0315) 34 68 00

Direct reserveren

Concept / Menukaart

Kan ik ook vegetarisch eten in jullie Steakhouse?

Dat is mogelijk. Wij hebben ook vegetarische gerechten op onze menukaart staan.

Bekijk menu

Ik heb een allergie. Kan ik dan bij jullie eten?

Het is zeker mogelijk om met een allergie bij ons te eten, ons keukenteam doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Het is voor ons prettig dat je tijdens het reserveren eventuele allergieën vast doorgeeft, zodat wij hier alvast rekening mee kunnen houden.

Ik ben zwanger. Hoe weet ik wat ik dan kan bestellen?

Ons personeel zal je dan wegwijs maken met de menukaart. Het is voor ons prettig dat je tijdens het reserveren al aangeeft dat er een persoon zwanger is, zodat wij hier alvast rekening mee kunnen houden.

Ik heb een maagverkleining gehad. Kan ik bij jullie een kleinere portie krijgen voor een gereduceerde prijs?

Dat is mogelijk. Wij kunnen samen met je overleggen welke gerechten er aangepast kunnen worden en welke prijs wij daarvoor zullen hanteren. Het is voor ons prettig dat je dit tijdens het reserveren alvast aangeeft.

Hebben jullie ook een senioren menu?

Wij hebben geen speciaal senioren menu. Wij kunnen wel samen met je overleggen welke gerechten er aangepast kunnen worden en welke prijs wij daarvoor zullen hanteren. Het is voor ons prettig dat je dit tijdens het reserveren alvast aangeeft.

Hebben jullie een aangepaste kaart en prijzen voor kinderen?

Hebben jullie een aangepaste kaart en prijzen voor kinderen?

Bekijk kids menu

Mag ik als volwassenen ook van de kinderkaart bestellen?

Dit is niet mogelijk. De kinderkaart is te bestellen voor kinderen t/m 12 jaar.

Cadeaubonnen

Hebben jullie cadeaubonnen?

Wij hebben onze eigen ‘proefpassen’ deze kan je via onze site bestellen, of bij ons afhalen in het restaurant. Ieder gewenst bedrag kan hier opgezet worden. De proefpas blijft ook onbeperkt geldig, er zit geen verloopdatum op.

Proefpas bestellen

Welke dinerbonnen accepteren jullie?

Het beste kan je kijken op de site van je desbetreffende dinerbon. Staan wij hier als restaurant tussen, dan kan je daarmee betalen in ons restaurant.

Zorg wel dat je weet welk bedrag er op je dinerbon staat, dit kunnen wij niet voor je achterhalen.

Algemene vragen

Is jullie restaurant rolstoel toegankelijk?

Onze locatie is rolstoel toegankelijk. Onze parkeerplaats bestaat uit kiezelstenen maar het laatste gedeelte is verhard. Wij beschikken ook over een minder valide toilet.

Het is voor ons prettig als je dit alvast wilt aangeven bij het maken van de reservering, zodat wij rekening kunnen houden met je tafel in het restaurant.

Is het mogelijk om op rekening te betalen?

Als bedrijf zijnde kunt u bij ons op factuur eten. Wij ontvangen dan graag, vooraf gaande aan het diner, uw nodige gegevens.

Kunnen wij apart afrekenen?

Tot aan 8 personen kan je bij ons apart afrekenen. Het is helaas niet mogelijk om dit met een gezelschap boven de 8 personen te doen omdat dit voor ons teveel tijd kost.

Zijn huisdieren welkom in het restaurant?

Huisdieren zijn uitsluitend op het terras toegestaan, binnen in ons restaurant helaas niet. Met uitzondering van hulphonden.

Is er een kinderhoek aanwezig?

Wij beschikken over een grote kist met speelgoed. Hier is ook beperkt ruimte om te spelen. Wij hebben ook placemats met een kleurplaat en kleurtjes voor de kleine gasten.

Ik wil graag werken bij jullie, waar kan ik solliciteren?

Je kan heel eenvoudig via onze pagina ‘Werken bij Ons’ solliciteren. Of stuur een mail naar info@steakhouseamadeus.com met daarin je CV en motivatie brief.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen